WoonEnergie_239A.jpg

Inzicht en gemak bij WoonEnergie

Speciaal voor u als bewindvoerder ontwikkelen wij een portal. Nu al ziet u al uw cliënten met een energiecontract bij WoonEnergie in die portal. Het afsluiten van een energiecontract doet u nog telefonisch of via de website. Wij blijven intussen de portal verder ontwikkelen.

Bereken het maandbedrag van uw cliënt

WoonEnergie_142.jpg

Voordelige energie

Wij vinden dat iedereen recht heeft op voordelige energie. Nu én in de toekomst. Bereken het maandbedrag voor uw cliënt(en) en meld hen snel en eenvoudig aan via de aanmeldtool hiernaast. Wilt u uw cliënt(en) liever telefonisch aanmelden? Neem dan contact op met 010 - 890 6911. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 18.00 uur.

WoonEnergie_56.jpg

Blijvend Voordeel

Geen addertjes, welkomstkado’s en tarieven die na een jaar omhoog schieten. WoonEnergie biedt een eerlijk en transparant tarief. We waarderen niet alleen nieuwe klanten maar ook onze bestaande klanten. Zo weet u zeker dat u goed zit en hoeft u niet elk jaar op zoek naar het beste aanbod en over te stappen. Blijvend Voordeel dus.

WoonEnergie_3.jpg

Geen waarborgsom

Als onderdeel van Eneco deelt WoonEnergie de missie om duurzame energie voor iedereen toegankelijk te maken. Om die reden worden bewindvoerders vrijgesteld van een waarborgsom. Nederlanders die (tijdelijk) niet hun eigen financiële zaken kunnen regelen, kunnen zo profiteren van Blijvend Voordeel en automatisch 100% groene stroom.

WoonEnergie_19A.jpg

Spoedaanmeldingen

Alleen voor bewindvoerders is er een spoedaanvraag mogelijk. Heeft een cliënt met spoed energie nodig? Wij leveren met onze spoedaanmelding voor stroom en/of gas binnen 5 dagen na de aanmelding energie. Ook als de cliënt al een brief van de netbeheerder heeft ontvangen voor de afsluiting van energie.

WoonEnergie_289.jpg

Keuzedag incasso

Komt de dag waarop de maandelijkse termijnbedragen afschrijven niet goed uit? U kunt zelf eenvoudig de dag van de maand dat WoonEnergie nota's af mag schrijven uitkiezen. Dan schrijven we rond de gekozen dag van de maand de bedragen af. U doet dit eenvoudig op Mijn WoonEnergie.

Heeft u vragen of tips?

Dan horen wij die uiteraard graag. Mail hiervoor naar onze klantenservice of neem telefonisch contact op via 010 - 890 6911. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 18.00 uur.