WoonEnergie_239A.jpg

Samen verder.

U met specialistische kennis en betrokkenheid bij mensen in een kwetsbare positie. Wij met passende diensten en scherpe tarieven om u en uw cliënten te helpen.

WoonEnergie_59A.jpg

De EnergieRegelaar

Met onze EnergieRegelaar heeft u de gegevens van al uw cliënten op een rij. Zo kunt u sneller en efficiënter uw werk doen. U hoeft dus geen contact meer op te nemen met onze klantenservice om bijvoorbeeld openstaande nota’s in te zien, een betalingsregeling aan te vragen of gegevens te wijzigen. Zo kunt u uw energie volledig besteden aan uw cliënten.

Ga naar de EnergieRegelaar

De voordelen van WoonEnergie op een rij

WoonEnergie is een betrouwbare en betrokken organisatie die onderdeel is van Eneco Groep. Wij bouwen aan duurzame relaties met onze klanten. Dit doen we door persoonlijk voor u klaar te staan en goed te luisteren naar uw wensen.

  • Geen waarborgsom
  • Spoedaanmeldingen
  • Keuzedag incasso
  • Blijvend Voordeel
  • 100% Groene stroom

Meestgestelde vragen

Dat is uiteraard mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via info@energieregelaar.nl of bel naar 010 - 8906911. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur.

In de EnergieRegelaar kunt u snel zien welke nota’s van uw cliënt nog openstaan en deze vervolgens downloaden. Heeft u nog geen account? Bel dan met 010 – 890 6911 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur) of stuur een e-mail naar info@energieregelaar.nl.

Als er (meerdere) facturen openstaan, kunt u snel en eenvoudig een betalingsregeling aanmaken in de EnergieRegelaar. Heeft u behoefte aan een regeling op maat? Dan kunt u ook contact opnemen met de Bewindvoerdersdesk via 010 – 890 6911 . Of mail naar info@energieregelaar.nl.

Heeft een cliënt met spoed energie nodig? Wij leveren met onze spoedaanmelding voor stroom en/of gas binnen 2 tot 5 dagen na de aanmelding voor energie. Ook als uw cliënt al een brief van de netbeheerder heeft ontvangen voor de afsluiting van energie. Neem hiervoor contact met ons op via 010 - 890 6911. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur.

Wij kunnen geen tussentijdse afrekening opstellen. Als uw cliënt gebruikmaakt van een slimme meter kunt u in Mijn WoonEnergie inzien wat het maandelijkse verbruik van uw cliënt is. Heeft u dit niet mail hiervoor naar onze klantenservice of neem telefonisch contact op via 010 - 890 6911.

Hier kunnen diverse redenen voor zijn. Hieronder worden een aantal oorzaken beschreven.
Misschien is het maandbedrag eerder te laag geschat. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Door de te lage schatting heeft u over het jaar genomen per maand te weinig betaald. Daardoor moet u uiteindelijk bijbetalen op de eindnota. Maar ook het doorgeven van meterstanden is van belang. Als de meterstanden bij de start levering geschat waren en bij het opmaken van de eindnota wel zijn doorgegeven, kan de eindnota ook hoger uitvallen.
Neem voor een toelichting op de persoonlijke situatie van uw cliënt contact met ons op.

Op de EnergieRegelaar past u snel adres- of bankgegevens van uw cliënt aan. Vraag dus nu een account aan op EnergieRegelaar.nl. Heeft het spoed? Geef uw wijzigingen dan door op info@energieregelaar.nl.

Het snelste kunt u een adres wijzigingen in de EnergieRegelaar. U kunt het oude en nieuwe adres ook doorgeven op info@energieregelaar.nl. Wij ontvangen dan ook graag de meterstanden van zowel het oude als het nieuwe adres.

Dit is afhankelijk van het soort correctie. Mail hiervoor naar onze klantenservice op info@energieregelaar.nl of neem telefonisch contact op via 010 - 890 6911. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur.

U kunt de eindnota binnen 6 weken verwachten. Bij een overstap geeft u de meterstanden van uw cliënt door aan de nieuwe energieleverancier. Heeft uw cliënt slimme meters? Dan hoeft u niets te doen, de meterstanden komen automatisch bij uw nieuwe leverancier terecht. Via de netbeheerder ontvangen wij dezelfde meterstanden waarmee wij de eindnota berekenen. U kunt de eindnota altijd bekijken in Mijn WoonEnergie.

Heeft u vragen of tips?

Dan horen wij die uiteraard graag. Mail hiervoor naar onze EnergieRegelaar Desk of neem telefonisch contact op via 010 - 890 6911. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.00 uur.