Contactformulier

WoonEnergie vindt tevreden klanten erg belangrijk. We helpen u dan ook graag als u een vraag of klacht heeft, of uw gegevens wilt wijzigen. Wilt u een wijziging doorgeven? Dat kan snel en eenvoudig via Mijn WoonEnergie.

Contact met ons

Gecondoleerd met uw verlies

Bij een overlijden kunt u het contract van de overledene opzeggen. Het contract overnemen is ook mogelijk. Het contract overnemen kan alleen door de echtgenoot, partner of huisgenoot die achterblijft op het adres.

Wilt u het contract overnemen? Dat kan helaas nog niet online. Neem contact op met onze Klantenservice. Zij zorgen ervoor dat alles in orde wordt gemaakt. U bereikt ze via het gratis nummer 0800 – 1466

Wilt u het contract online opzeggen? Vul dan het formulier verder in.

Persoonsgegevens overledene

Vul hieronder de gegevens van de overledene in.

Weet u al wanneer u de sleutel van het huis van de overledene inlevert? Dan stoppen we vanaf die datum het lopende energiecontract. Gaat het om een koopwoning? Dan gebruiken we de datum van de sleuteloverdracht bij de notaris. Weet u de datum nog niet? Bel dan met onze Klantenservice via 0800 – 1466 (gratis) zodra u deze weet. Voor nu kunt u gewoon verder gaan met de opzegging.

Uw gegevens

Om uw vraag juist te verwerken hebben we de volgende gegevens nodig.

Om de opzegging compleet te maken en om u op de hoogte te houden van de status, hebben we nog wat gegevens van u nodig.

Upload

Het maandelijkse termijnbedrag

De betaling van het maandelijkse termijnbedrag blijft doorlopen tot de door u opgegeven opzegdatum. Wilt u de huidige manier van betalen wijzigen? Geef dit dan aan in het formulier. Onze Klantenservice neemt binnen 5 werkdagen contact met u op.

Controleer nog even of alle gegevens goed zijn ingevuld. Klopt alles? Druk dan op de knop 'Verstuur uw vraag'. Het hele contract wordt dan opgezegd. U krijgt energie geleverd tot de dag van de sleuteloverdracht.

Uw gegevens gebruiken we alleen om uw vraag of klacht in behandeling te nemen.
Lees ons privacystatement voor meer informatie.