Inzicht in uw geldzaken met GeldfitSoms is het lastig om uw geldzaken op orde te krijgen. Een steuntje in uw rug kan dan fijn zijn. WoonEnergie werkt met Geldfit samen om uw inzicht te geven in uw financiële situatie. Op deze pagina leest u hoe Geldfit werkt en wat u kunt doen.

Krijg advies, tips en hulp

Doe anoniem de gratis test op Geldfit.nl en u krijgt advies en tips om meer grip te krijgen op uw energierekening.

 

Hoe werkt Geldfit?

WoonEnergie en Geldfit werken samen aan het gezond houden van uw geldzaken. Met inzicht in uw financiële situatie, advies en handige tips. Zodat u elke maand uw vaste uitgaven kunt betalen. Zoals uw huur, verzekeringen, gas, water en licht. En ook geld overhoudt om van te leven.

Ga naar geldfit.nl/energie en ontdek wat u kunt doen. Krijg gratis en anoniem advies en tips om energie te besparen. En kijk of u recht heeft op energietoeslag. Ook ziet u welke organisaties bij u in de buurt kunnen helpen met uw geldzaken. U bepaalt zelf of u contact opneemt met een organisatie. U zit nergens aan vast.

 

Helpt een betalingsregeling met WoonEnergie u op dit moment ook?

Het kan een keer gebeuren dat u uw nota niet kunt betalen. Bijvoorbeeld als deze net op een verkeerd moment komt. Of de nota is misschien hoger dan verwacht. Een betalingsregeling met WoonEnergie kan in zo'n situatie handig zijn. We maken dan een afspraak met u om uw nota in delen te betalen.

Neem hiervoor contact op met onze Klantenservice, op werkdagen van 8.30 to 18.00 uur, via telefoonnummer 0800 - 1466 (gratis).