WoonEnergie_239A.jpg

Keuzegemak in groene energie, daar staan we voor

Wilt u alleen stroom, of ook gas? U bepaalt. Belangrijk: u ontvangt bij ons automatisch 100% groene stroom.

WoonEnergie_205.jpg

Zekerheid met Blijvend Voordeel

U kunt kiezen uit overeenkomsten met een looptijd van 1 of 3 jaar, met een vast leveringstarief gedurende de gehele looptijd.

Meer over Blijvend Voordeel
WoonEnergie_89.jpg

Modelcontract voor flexibiliteit

Het WoonEnergie modelcontract heeft een variabel tarief en een onbepaalde looptijd. Zo profiteert u altijd van een actueel tarief en flexibiliteit.

Meer over het modelcontract
WoonEnergie_306A.jpg

Aanmelden bij WoonEnergie

Wilt u zich aanmelden voor een energiecontract bij WoonEnergie? Neem dan contact op met onze klantenservice.

0800 - 1466 (gratis)

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 18.00 uur

In verband met onderhoud aan onze website is het momenteel niet mogelijk om van het contactformulier gebruik te maken. Onze excuses voor eventueel ongemak.

In 4 stappen naar WoonEnergie

Overstappen naar WoonEnergie is heel gemakkelijk. Wij regelen binnen 4 weken uw gehele overstap. Hieronder leggen we u stap voor stap uit wat u van ons kunt verwachten tijdens uw overstap.

 • 1

  Contractbevestiging en bedenktijd

  U ontvangt binnen 2 dagen per e-mail of binnen 7 dagen per post uw contractbevestiging. Heeft u zich bedacht? U kunt het contract binnen 14 dagen annuleren.

 • 2

  Uw overstap naar WoonEnergie

  WoonEnergie regelt uw overstap. Wij zeggen uw huidige overeenkomst met uw huidige leverancier op en ondertussen gaat de energielevering gewoon door.

 • 3

  Het doorgeven van uw meterstanden

  Enkele dagen voordat WoonEnergie start met de energielevering, vragen wij u om uw meterstanden door te geven. Heeft u een slimme meter? In dat geval hoeft u niets te doen.

 • 4

  Start energielevering

  Op de datum die staat aangegeven in uw overeenkomst starten we de energielevering. Dit is maximaal 3 maanden na uw aanmelding.

Veelgestelde vragen

Als u overstapt naar WoonEnergie berekenen we, op basis van het historisch verbruik van uw woning, hoeveel enerie u het komende jaar gaat gebruiken. En welke kosten daarbij horen.

Meer informatie over het termijnbedrag

Enkele dagen voordat WoonEnergie start met de energielevering of het berekenen van uw jaarnota, ontvangt u een verzoek om uw meterstanden door te geven. Heeft u een slimme meter? In dat geval hoeft u niet te doen, de standen worden dan automatisch doorgegeven.

Meer informatie over meterstanden

Van uw vorige leverancier ontvangt u uw laatste nota. Berekent uw vorige energieleverancier u een opzegboete? Dan vergoedt WoonEnergie de opzegboete tot maximaal € 250.

Bekijk de voorwaarden

Wij vergelijken onze tarieven met die van andere leveranciers. Op basis daarvan stellen wij onze prijzen op zo'n manier vast dat deze altijd binnen de top 3 van vergelijkbare aanbiedingen vallen. Naast een energieprijs die altijd tot de top 3 van vergelijkbare aanbiedingen behoort, heeft u bij ons ook een gratis klantenservice en gunstige voorwaarden voor de energielevering.